Лудогорец - Берое 4:0, брилянтен гол на Кайо Видал

Лудогорец - Берое 4:0, брилянтен гол на Кайо Видал

Topsport.bg

27-08-2023, 22:11

Шампионът Лудогорец посреща днес от 21,15 часа Берое в двубой от седмия кръг на първенството. Домакините претърпяха тежко поражение през седмицата, след като бяха разгромени в Разград с 1:4 от Аякс в плейофа за влизане в групите на Лига Европа и днес ще се опитат да покажат ново лице.

Загубата от Аякс беше втора поредна за "орлите", които преди това отстъпиха с 0:1 пред Черно море. Срещу нидерландския гранд всичко изглежда вече решено, но един успех тази вечер би върнал настроението на четата на треньора Ивайло Петев.

Берое не идва като обречен в Разград. Отборът показва изключително добро лице през новия сезон и към момента върви е трети във временното класиране.

"Заралии" са в серия от три поредни двубоя без загуба, а в два от тях са записали победи. В миналия кръг старозагорци се наложиха с 3:0 над Славия и продължиха с добрата си форма. Берое има 6 изиграни двубоя до момента, а в тях е записал четири победи, едно равенство и една загуба.

Статистиката е на страната на Лудогорец в последните години. През миналия сезон "орлите" победиха с 2:1 в Разград и с 4:0 в Стара Загора.

Източник: Topsport.bg

Последни новини