Лудогорец - Славия: 4:0

Лудогорец - Славия: 4:0

Topsport.bg

17-04-2022, 18:48

Лудогорец приема Славия в първия кръг от плейофната фаза на efbet Лига. Двубоят на "Хювефарма Арена" ще стартира в 20:00 часа и може да короняса новия шампион на България.

През седмицата "орлите" загубиха първия полуфинал от SESAME Купа на България с 2:3 от Левски, но след мача треньорът Анте Шимунджа остана оптимист за класирането на тима му за финала. "Искаме да спечелим трофея, не сме се отказали."

Лудогорец днес се е запътил към това да стане 11-и пореден път шампион на страната при успех над Славия. Срещу "белите" участие няма да вземат наказаните Кирил Десподов, Антон Недялков и Игор Пластун. След наказания се завръщат Бърнард Текпетей и Клод Гонзалвеш. Разградчани са без загуба в първенството през пролетта и нямат домакинство, в което да не са отбелязали попадение от началото на сезона.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА.

Славия също претърпя поражение в полуфинала за SESAME Купа на България, след като отстъпиха на ЦСКА с 0:2 като домакин. Треньорът на "белите" Златомир Загорчич заяви:"Влязохме със страх, удар и половина, а ни вкараха два гола." От ръководството на клуба разкритикувах постъпките на "червените" фенове.

Защитникът Ертан Томбак е наказан за днешния двубой, а под въпрос е Борислав Цонев.

"Белите" са в серия от пет гостувания в първенството без успех и допусна осем попадения във въпросните срещи.

Източник: Topsport.bg

Последни новини