Лудогорец - Шахтьор (Донецк), украинците намалиха

Лудогорец - Шахтьор (Донецк), украинците намалиха

Topsport.bg

31-01-2023, 16:58

Лудогорец се изправя срещу украинския гранд Шахтьор (Донецк) в контрола, която ще се играе в турския курорт Белек. Срещата е с начален час 16:30 часа.

Това ще бъде четвърти мач на шампионите срещи Шахтьор. До този момент те са записали две равенства и едно поражение срещу украинците.

До този момент Лудогорец изигра четири контроли в Турция, като в тях записа две победи, две равенства и една загуба. Разградчани надделяха над Цървена звезда (3:2) и Динамо Тбилиси (2:1), направиха равен със Заглембе Любин (1:1) и отстъпиха на германския Хановер с 1:2.

От щаба на "орлите" бяха принудени да отменят последните две контроли на тима в Анталия. Лудогорец трябваше да се изправи срещу Вендсисел и Динамо (Киев), но мачовете няма да се състоят заради контузиите в лагера на разградчани.

Както е известно, Рик Джонатан и Диниш Алмейда са със скъсани кръстни връзки, а още двама играчи на "орлите" са с леки травми, заради което не могат да вземат участие във въпросните двубои.

По програма Лудогорец трябваше да играе с датския тим на 3 февруари сутринта, а с украинския колос - същия ден след обяд.

Източник: Topsport.bg

Последни новини