Любо Пенев: Не мисля за мача с ЦСКА, ние сме длъжни да се подготвим

Любо Пенев: Не мисля за мача с ЦСКА, ние сме длъжни да се подготвим

Topsport.bg

29-10-2023, 20:40

Старши треньорът на Хебър - Любослав Пенев, говори след поражението от Лудогорец с 1:3. Той постави положителна оценка за представянето на пазарджиклии в първите 15 кръга

"Аз съм реалист и винаги се опитвам да бъда обективен. Противникът игра по-добре. Имахме ситуации през второто, започнахме различно от първото. В първите 45 минути трябваше да играем по-спокойно. Доволен съм от момчетата. Това е, което прави разликата - първо и второ полувреме. Дали ще спечелим или загубим е отделен въпрос. Трябва да играем без притеснения и страх".

"Ще разговарям с футболистите. Предполагам, че прегоряха от голямо желание, но само на 50% както казах. Не играхме пред нашата врата в нито един момент. Създавахме положения, опасни. Това е стилът, който имаме. Без значение срещу кого се изправяме".

"Оценката ми след 15 кръга е положителна и висока. Това ни е програмата. Всеки играе с всеки. Аз съм убеден на база получените резултати. Спечелихме много точки, но не се задоволяваме само с това".

"Приятна, неприятна - това е програмата. Всеки отбор среща всеки. Как са подредени не е наш избор. Ние сме длъжни да се подготвим. И днешният, и следващият съперник, искат да са първи. После идва Черно море. Отбори, които са в първите 3-4-5 места. Сериозни съперници".

"Не мисля за мача с ЦСКА. Предстои ни дълъг път, възстановяване. Утре е понеделник, играем чак следващия понеделник. Трябва да излезем мотивирани. Правим това, което правим. Винаги може и по-добре".

Източник: Topsport.bg

Последни новини