Миланов: Ситуацията ни не е добра, не можем да влизаме в такъв мач без увереност и агресия

Миланов: Ситуацията ни не е добра, не можем да влизаме в такъв мач без увереност и агресия

Novsport

25-04-2021, 19:36

Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов беше крайно разочарован от поражението с 0:2 от ЦСКА в дербито от 36-ия кръг на efbet Лига. 

“Мисля, че липсваше увереност, особено през първото полувреме. Действахме много плахо, което доведе до това ЦСКА да ни натисне в наказателното ни поле. Най-ниският човек на терена ни отбеляза гол с глава, което е недопустимо и от там нещата тръгнаха назад и аз съм крайно недоволен. Най-лошото е, че излязохме без увереност и агресия точно в такъв мач. Няма как да вземеш нещо от мача така.”, започна той.

“През второто бяхме по-уверени и агресивни, просто го отдавам на това, че има и доста млади момчета, които трябва да играят със самочувствие и увереност. Няма как да играеш футбол без това. Ще е тежко така. Божинов е с мускулен проблем, ако не се знае. От две седмици тренира, но отново се появи проблемът и затова беше извън групата.

"Надявам се и ще направим всичко възможно да стигнем до заветното седмото място, имаме хора, които се връщат да тренират отново като Начо. Надявам се да сме по-уверени и с по-голяма идея какво правим на терена.”, добави Миланов.

“Видях, че момчетата дадоха фланелките си на феновете след мача, а те искаха да знаят повече какво ще е бъдещето на клуба. На никой не му харесва Левски да изглежда така и искат да знаят какво бъдеще имаме, но не съм аз човекът, който да отговори на това, има си ръководство, но за момента не е добре ситуацията. Славиша си е вкъши под карантина и докторите ще преценят какво ще се случва с него”, завърши треньорът на Левски днес.

Източник: Novsport

Последни новини