Недялков: Допуснахме детински грешки, Дерменджиев нямаше време да промени нещата

Недялков: Допуснахме детински грешки, Дерменджиев нямаше време да промени нещата

Topsport.bg

26-10-2023, 23:12

Футболистът на Лудогорец Антон Недялков говори след поражението от Фенербахче с 1:3 на стадион "Шюкрю Сараджоглу" в двубой от третия кръг на група "H" в турнира за Лигата на конференциите.

"Загубихме може би, защото все още правим детински грешки на моменти. В такива мачове срещу големите отбори като Фенербахче - такива грешки не трябва да се допускат. Виждате, че три грешки ни костваха три гола", заяви Недялков.

"Вече играем по-спокойно и по-уверено и вече сме разбрали грешките си, но има върху какво да работим. Мисля, че вървим в правилната посока, все пак сме млад отбор, който тепърва се изгражда", каза още той.

"Аз сега влизам в отбора и нямам физическия капацитет, за да издържа. Има време да подобря формата си. Ще играем винаги да покажем добро лице и да сме уверени. Искаме да излизаме в мачовете с достойнство и да говорят с респект за нас", каза капитанът на Лудогорец.

"Винаги играем за победа. Георги Дерменджиев нямаше време да промени нещата. Ще има време да наложи философията си и да изгради един добър отбор. За Лудогорец няма лесни мачове, защото всеки един е важен. Трябва да побеждаваме, за да си върнем увереността", завърши Антон Недялков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини