Нестор Ел Маестро: Вижда се прогрес

Нестор Ел Маестро: Вижда се прогрес

Topsport.bg

17-09-2023, 22:32

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не скри задоволството си от победата и играта срещу ФК ЦСКА 1948. Воденият от него тим спечели с 2:0 домакинството си на "Българска армия", като и двата гола отбеляза Дюкенс Назон.

"Доволен съм от играта, вижда се прогрес, а това е най-важното в моята работа. Виждам доста неща, които работим на тренировка, сега пренесени на игрището. Фантастична работа на всички футболисти, имахме добра вечер. Първото полувреме беше фантастично по отношение на организацията, интензитета. Противникът не успя да премине в нашата половина. Вратарят им направи добри спасявания. Знаехме, че ако продължим така и през второто ще стигнем до гол.

Прогресираме във всички аспекти на нашата игра, но това отнема време. Най-важното сега е да останем здраво стъпили на земята. Изиграхме фантастичен мач, но така трябва да играем всяка седмица.

Не обичам да откроявам инивидуалности. Офанзивните играчи получават повече внимание, но аз смятам, че бяхме фантастични във всички линии.

Предстои ни сложен мач с Ботев в Пловдив. Имат натрупано самочувствие след добрите резултати, но ние сме ЦСКА и отиваме за трите точки", каза Ел Маестро. 

Източник: Topsport.bg

Последни новини