Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 ще пропусне мача срещу ЦСКА

Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 ще пропусне мача срещу ЦСКА

Topsport.bg

15-09-2023, 22:21

Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 Стойчо Младенов и този път няма да присъства на стадион "Българска армия" за гостуването ЦСКА, съобщава "Тема Спорт".

Легендата на 31-кратните шампиони бе назначен в клуба, домакинстващ в Бистрица, през миналото лято, няколко месеца след като си тръгна от Борисовата градина. Той обяви, че слага край на треньорската си кариера и няма да участва в спортно-техническите процеси на новото си работно място.

Вместо това Екзекутора на Ливърпул има основно представителни функции, като се явява на жребии и почти всички мачове на ФК ЦСКА 1948. През миналия сезон дори бе в гостуващия сектор на "Герена" за визитата на Левски. Той обаче пропусна и двата двубоя с ЦСКА на "Армията", а изгледа на живо само този в Бистрица през пролетта.

Въпреки че декларира, че започва работа в създадения през 2016-а клуб, за да търси път към обединение с ЦСКА, действието на Младенов беше прието като голямо предателство от огромна част от червена България.

Първият мач между двата отбора през миналия сезон дойде едва няколко дни след назначението на Стойчо в Бистрица и привържениците изразиха недоволството си, обсипвайки звездата му в алеята на славата пред "Армията" с жълти стотинки. Самият той пък не се появи на стадиона.

Високото напрежение доведе и до ексцесии в ложата по време на срещата, като делегацията на гостите, водена от Ради Здравков, беше замеряна с различни предмети и се наложи да бъде изведена. Младенов не присъства и на второто гостуване на клуба си на "Армията" в предпоследния кръг на миналия сезон, а сега за трети път няма да се появи на стадиона, където постига най-големите успехи в кариерата си на футболист и треньор.

Източник: Topsport.bg

Последни новини