Пирин (Благоевград) - Локомотив (Пловдив), голово шоу през втората част

Пирин (Благоевград) - Локомотив (Пловдив), голово шоу през втората част

Topsport.bg

27-11-2021, 14:18

Пирин (Благоевград) посреща у дома Локомотив (Пловдив) в двубой от 16-ия кръг на efbet Лига. Срещата започва в 15:15 часа на стадион "Христо Ботев".

Шансовете на "орлетата" за точки срещу вицешампиона на теория са по-сериозни. Десет от общо дванадесетте точки на благоевградчани бяха завоювани у дома. Формата на Пирин обаче не е особено добра със само един успех в последните пет мача за първенство.

Локомотивци пък значително подобриха своята игра и резултати и днес дори могат да изпреварят Берое в подреждането. В предишния кръг "черно-белите" победиха съименниците си от София с 2:1 у дома, записвайки четвърта победа в последните пет мача за първенство.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Двата тима се изправиха един срещу друг преди малко повече от месец на "Лаута". Тогава "Смърфовете" спечелиха с 2:1. Всъщност този мач сложи началото на възхода на Локо, който в последните си 5 мача има 4 победи и 1 загуба.

Мохамед Брахими е наказан за този двубой, докато Станислав Костов и Преслав Йорданов продължават конкуренцията си за титулярно място в атаката на тима.

Гостите пък са без контузените Витанов и Марсел за този двубой. Александър Тунчев вероятно ще заложи на Рейдър на вратата и пред него в защита Гомис, Петрович и Паскалев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини