Стамен Белчев: Успехът дойде заради играта ни по фланговете

Стамен Белчев: Успехът дойде заради играта ни по фланговете

Topsport.bg

18-03-2022, 19:54

Треньорът на Арда - Стамен Белчев остана доволе след убедителната победа, която неговия тим записа над Локомотив (Пловдив) с 5:1. Ето какво каза той:

"Въпреки лошото начало на нашия отбор, след това доминирахме. Днес успехът дойде заради играта ни по фланговете, имахме скорост в атака и червеният картон ни улесни допълнително.

Разбира се, че имаше притеснение. Ако беше станало 2:0, щеше да ни е много по-трудно. Трябва да играем до последно и да не се водим от резултата.

Днес отборът ни се подобри в играта в атака. Въпреки 5-те гола, имахме и други ситуации. Това може да ме радва и трябва да продължим да работим в тази насока.

Не си правим сметки толкова напред. Надяваме се да подобрим играта си и в следващите мачове, като да имаме ефективност и накрая ще се види къде ще завършим.

"В началото на първенството казах, че имаме добър отбор. Въпреки резултатите, който ни подцени, ще бере ядове. Имаме много работа, особено във фаза защита, трябва да сме по-компакти, агресивни и настоятелни", каза Белчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини