Станислав Генчев: Подарихме три гола на Левски

Станислав Генчев: Подарихме три гола на Левски

Topsport.bg

22-07-2023, 21:52

Старши треньорът на Ботев Пловдив Станислав Генчев логично бе разочарован след поражението с 1:3 от Левски в домакинството си от втория кръг на efbet Лига.

"Подарихме 3 гола на Левски, най-фрапиращ е първият. Имаше фаул в центъра за нас и се изненадахме сами, а не изненадахме противника. Това бе повратният момент в мача. След това опитахме да изравним, но позволихме на Левски да ни отбележи. Вкарахме за 1:2, но след това направихме елементарна грешка и допуснахме да ни вкарат трети гол. В нито един мач не трябва да допускаме толкова елементарни грешки, да не говорим в домакинствата.

Преди мача бях сигурен, че няма да имаме толкова положения, колкото срещу Локо Пд. Левски има добра защита и действа организирано в защита, като не позволява да му се създават положения пред вратата. Първите чисти голови положения бяха за нас. Най-важното беше да не даваме да ни отбележат гол. Първите два гола са подарък за Левски и така нещата се обърнаха срещу нас.

Надявам се през тази седмица да завършим няколко трансфера, защото имаме нужда. Днес вкарахме новия футболист в групата, без да е готов. При всички положения трябва да вземем нови футболисти в линията на защитата, където имаме много проблеми"

"Не, няма да разчитам на него", завърши Генчев по повод Антоан Бароан.

Източник: Topsport.bg

Последни новини