Тити: Нещото, което искам в Левски да се промени, е да помнят своите легенди

Тити: Нещото, което искам в Левски да се промени, е да помнят своите легенди

Topsport.bg

08-05-2022, 14:34

Баскетболният треньор Константин Папазов коментира пред "Арена спорт" създаването на новата фенска организация "Левски на левскарите".

"Нещото, което искам в Левски да се промени, е да помнят своите легенди. А финалът е 1:0 за Левски. Това е пристрастна прогноза, но се надявам да победим. Победа за феновете", каза Тити.

Той говори и за предстоящия финал за Купата на България между ЦСКА и Левски.

"Трябва да бъдем търпеливи, а когато се прави нещо, то да бъде направено като хората. Човекът, който най-много ми е помогнал в онези дни с акциите беше Лъчо Танев. Как трябва да се прави, какво да се иска, той има огромен опит, защото пред очите му е Барселона. Ние много трудно ще копираме Барселона, защото те не са акционерно дружество. Любовта на сините фенове обаче е огромна, трябва да се взимат предвид световните практики. Но трябва да има и ясни правила. Единствените обединяващи фигури може би в Левски в момента са Наско и Мъри. Най-важното е да има постоянство, за да имаш глас, трябва три години да си плащал членския си внос, три години без прекъсване. Така е в Барселона.

Левски е отбор с бъдеще, може би това ще е най-голямата награда за тези момчета и за Мъри сега. Няма връщане назад. Всички чакат мача на 15 май", коментира Папазов.

Запитан за треньорския дуел между Алън Пардю и Станимир Стоилов Тити Папазов каза: "Безспорно този треньор е високо ниво специалист, когато е работил в Англия няма коментар за неговата класа. За тези 10 дни, в които има време за работа, ще направи максималното, но се надявам да не е достатъчно. Моето мнение е, че Стоилов има огромен опит в такива битки", сподели Тити.

Източник: Topsport.bg

Последни новини