Уорън Фийни: Трудно се работи, когато сме на дъното в класирането

Уорън Фийни: Трудно се работи, когато сме на дъното в класирането

Topsport.bg

06-11-2021, 17:21

Треньорът на Пирин (Благоевград) - Уорън Фийни заяви след загубата на неговия тим от Ботев (Пловдив) с 0:1, че "орлетата" не са Реал (Мадрид). Специалистът не разбира какво очакват феновете от благоевградчани.

"За мен това не беше типичен български двубой. Беше нещо като боксов мач според мен. Аз уважавам лигата на България, но това е начинът по който се играе тук. Имахме седем шансове да отбележим гол, те също имаха.

Пропуснахме дузпа. Не трябваше да го правим. За съжаление, не успяхме да пратим топката в мрежата. Трудно е да се работи, когато сме на дъното в класирането. Видяхте и привържениците, които имаха проблеми с футболистите след края на мача.

Не сме Реал (Мадрид). Какво очакват от нас феновете? Местни момчета са нашите футболисти, които вече са били на върха в своята кариера.

Не мисля, че днес бяхме толкова зле. Представихме се добре. Единственото, което искам е момчетата да са с вдигната глава. Имаме 20 дни.

Не би трябвало да се притесняваме чак толкова от загубата. Имаме много мачове до края на сезона. Хората не осъзнавам какво работим ние и искам да защитя своите футболисти", каза Фийни.

Източник: Topsport.bg