Царско село - Арда, Шопов извежда домакините напред в резултата

Царско село - Арда, Шопов извежда домакините напред в резултата

Topsport.bg

20-08-2021, 17:34

Отборите на Царско село и Арда дават старт на поредния кръг в efbet Лига. Мачът е особено важен за домакините, които все още търсят първата си победа за новата кампания. Вече открито се заговори и за треньорската смяна на Антони Здравков.

Столичани започнаха сезона с две нулеви равенства срещу Черно море и Славия, а след това тимът записа и две поражения от Ботев (Враца) (1:2) и Левски (1:3).

Домакините се очаква да излязат в състав Георгиев на вратата и пред него Александров, Василев, Бандаловски и Нганиони. Шопов и Балтанов ще си партнират в средата на терена, а Бакалов и Стеванович ще започнат на крилата. Мезу ще води атаката, а зад гърба му ще действа Ангелов.

Тежко контузен, след шпагат на Борислав Цонев от Левски, е сръбският халф Милан Йокич. Той ще се възстановява няколко месеца.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

В същото време Арда още не може да влезе в игрови ритъм. Причината за това е, че цели два мача на кърджалийци бяха отменени - срещу двата ни евроучастника ЦСКА и Лудогорец. Така до момента играчите на Николай Киров са записали само два двубоя на сметката си - равенство с Ботев (Враца) (0:0) и победа над Левски (2:0).

Очаква се гостите да започнат с Караджов на вратата и в защита Лозев, Стоев, Крумов и Георгиев. Мартинов и Желев бъдат действат в центъра на терена, а Коконов и Делев ще оперират по двете крила. В атака пък ще бъде дуото Йорданов и Жуниньо. Светослав Ковачев все още е контузен и няма да го видим в действие и на "Арена Царско село".

Двата тима са изиграли едва 4 мача помежду си в елита до момента. Интересното е, че превес има Царско село с 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 6:2 в своя полза.

Главен съдия на срещата е Станислав Тодоров, с помощници Иво Колев и Владимир Велев. Делегат на БФС е Валентин Чакъров, а работата на реферите ще следи Костадин Гергинов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини