Черно море - Ботев (Враца) 5:0, развой на срещата по минути

Черно море - Ботев (Враца) 5:0, развой на срещата по минути

Topsport.bg

04-04-2022, 16:20

Черно море приема Ботев (Враца) в двубой от 25-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора ще се изправят един срещу друг на стадион "Тича" от 17:30 часа.

"Моряците" са в серия от две поредни победи и общо 4 поредни мача без загуба. Варненци вярват, че могат да запишат лесна победа срещу един от аутсайдерите в първенството, но все пак трябва да подходят достатъчно сериозно към този двубой.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Треньорът Илиан Илиев ще може да използва алжиреца Закария Беншаа, след като неговите документи бяха уредени. Наказан за двубоя е капитана Даниел Димов, а след такова се завръща Велислав Василев. Контузени са Стефан Велев и Каспаравичус.

Ботев пък затъва със страшна сила от началото на пролетния дял на първенството. Врачани са в серия от 5 поредни загуби и вече знаят, че нямат шанс да се измъкнат от опасната зона до края на редовния сезон и със сигурност ще играят в плейофа за оставане в елита.

След последния кръг Ботев се раздели с треньора Даниел Моралес, а неговото място зае Ивайло Димитров. Възстановени за двубоя във Варна са Мирослав Маринов и Димитър Илиев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини