Черно море - Етър 2:1 (Развой на срещата по минути)

Черно море - Етър 2:1 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

04-08-2023, 20:41

Отборът на Черно море посреща Етър (Велико Търново) днес от 19,00 часа в двубой от четвъртия кръг на efbet Лига. Главен съдия на срещата ще е Никола Попов.

Двата състава показват коренно различна форма от началото на сезона. Домакините делят първото място с Локомотив (Пловдив), като имат две победи и едно равенство от началото на сезона.

Играчите на Илиан Илиев спечелиха в последния кръг с 3:1 при гостуването си на Крумовград, като там отново блесна с гол Атанас Илиев, който се намира в отлична форма.

От друга страна тимът от Велико Търново е на последното място с две загуби, в които допусна шест гола и не успя да отбележи попадение. Преди битката във Варна старши треньорът на "болярите" Емануел Луканов заяви, че ще търси точки от мача, като допълни, че само Георги Ангелов е аут за срещата.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев е с две дилеми за титулярния състав. Първата му въпросителна е кой ще си партнира с Живко Атанасов в сърцето на отбраната, тъй като капитанът Даниел Димов не е на 100 процента готов и ще бъде запазен за гостуването на Славия.

Няма да е изненада ако Димов бъде заменен с Росен Стефанов или Влатко Дробаров. Илиев има и колебания за атаката. Той ще избира между досегашния титуляр Матеус Машадо, Валислав Василев и Николай Златев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини