Черно море - Левски, на живо

Черно море - Левски, на живо

Topsport.bg

30-10-2021, 18:51

Черно море и Левски излизат тази вечер в 19:00 часа в сблъсък от 13-ия кръг на efbet Лига. Домакините винаги играят надъхано срещу софийските грандове и ще опитат отново да зарадват феновете си с престижна победа. "Сините" пристигат на "Тича", за да докажат, че добрите им резултати напоследък не са плод на случайност.

И този сезон Черно море продължава да е фактор в първенството. Макар да не заявяват някакви големи амбиции, "моряците" си остават един неудобен съперник за всеки, особено пък на своя стадион. Отборът се намира на 5-ата позиция в класирането, но с победа днес може да атакува дори Топ 3 при определени обстоятелства.

Варненци могат да се похвалят със серия от 5 поредни мача без загуба. От друга страна обаче 4 от тези 5 мача бяха равенства, което едва ли е чак толкова голям повод за радост. Сега в клуба се надяват да вземат скалпа на "сините" и отново да се върнат на победния път.

В същото време Левски бавно и постепенно започва да набира скорост под ръководството на Станимир Стоилов. Столичани все още са далеч от играта и класата, която всички техни фенове искат да виждат, но поне напоследък резултатите са положителни. Отборът записа три поредни победи - 2 в първенството и 1 за Купата на България. Днес обаче ще бъде големият тест, за да видим дали този подем е реален.

В исторически план Левски сериозно доминира в сблъсъците си с Черно море. "Сините" имат впечатляващите 74 победи над този съперник и само 19 загуби, като 32 мача са завършили наравно. От друга страна обаче "Моряците" са отборът с най-много "сухи" мрежи през сезона - 6.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА.

Източник: Topsport.bg

Последни новини