Шеф в Левски: Ще загубим над 100 000 евро от наказанието на УЕФА

Шеф в Левски: Ще загубим над 100 000 евро от наказанието на УЕФА

Novsport

27-08-2018, 18:33

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов изчисли, че загубите на Левски може да надхвърлят 100 хил. евро заради наказанието на УЕФА Както е известно европейската футболна централа глоби "сините" с 40 000 евро и ги нсаказа да играят два мача без публика.

"Директният финансов ефект от самата глоба и провеждането на два мача на закрити врата е поне 100 хил. евро, но сигурно има и още пропуснати ползи, които ще надвишат още тази сума", обави той пред "Дарик". 

"След първия мач във Вадуц говорих с НКП, тогава наказанието беше 10 хил. евро и предупреждение от един мач при закрити врата. Там проявите бяха доста по-ограничени, но изводът е, че явно не е чуто това", разкри шефът. 

"Прекалено лесно извинение звучи, че е атакуван Делио Роси и човек да прави, каквото си иска, щом е недоволен. Как ще ни накажат за расистко поведение, след като са искали да атакуват треньора?", добави той. 

"Трудно намирам думи какво да кажа по темата, всички гледаме футбол и знаем какво се случва на Запад. Но явно има част от хората, които идват на стадиона и го смятат за забавно да правят такива неща. Видяхте, че и в Търново хвърляха факли по терена", заяви Иванов.

Източник: Novsport

Последни новини