В Дунав решават за сърбин утре

В Дунав решават за сърбин утре

Novsport

17-01-2018, 17:55

Дунав (Русе) ще играе утре контролен мач с Ботев (Гълъбово). Двубоят е от 13.00 часа на стадиона в "Царева ливада". След мача ще стане ясно дали ще бъде подписан договор с 20-годишния сръбски халф Александър Митрович, който е на проби в русенския клуб, съобщи изпълнителният директор на Дунав Ивайло Петков. 

Със сигурност за лагера в Анталия, който ще се състои от 20 януари до 4 февруари тази година, заминават 21 футболисти. Треньорът Малин Орачев ще може да разчита на всички налични играчи в състава - вратарите Станислав Антонов, Мартин Луков и Борислав Начев, защитниците Михаил Милчев, Петър Патев, Олексей Ларин, Христо Лемперов, Христо Попадийн, Преслав Петров и Мартин Ковачев, полузащитниците Диян Димов, Божидар Васев, Бранимир Костадинов, Васил Шопов, Красимир Станоев, Бирсент Карагарен, Карлос Едуардо, Юлиан Ненов и Благовест Ленков и нападателите Димитър Георгиев и Сонер Хюсеин. 

По време на подготовката се очакват двама или трима нови футболисти да се присъединят към отбора, за да бъдат тествани. Става дума за двама сенегалци и бразилец. 

В Турция русенци ще изиграят пет контролни мача - на 22 януари срещу Санкт Пьолтен (Австрия), на 25 януари с Кайсар (Казахстан), на 27 януари с Черноморец Одеса (Украйна), на 31 януари с Криля Советов (Русия) и на 3 февруари с Шинник (Русия). 

След като се завърнат от лагера, дунавци ще изиграят още две контроли - на 7 февруари с Несебър и на 10 февруари с Лудогорец 2.

Източник: Novsport

Последни новини