Арда - Черно море, Цонев изравни от дузпа

Арда - Черно море, Цонев изравни от дузпа

Topsport.bg

15-07-2023, 22:09

Отборите на Арда (Кърджали) и варненския Черно море стартират сезона с двубой помежду си днес от 21,00 часа на "Арена Арда", а главен съдия ще бъде Георги Кабаков.

И двата отбора са амбицирани да започнат победно и ще скочат за трите точки, което обещава зрелище за феновете. През миналата година Арда завърши на седмата позиция и игра бараж за влизане в Европа срещу Левски, но не се справиха с предизвикателството.

Черно море от своя страна завърши на шестата позиция през миналата кампания, като останаха последни в топ 6 и не се намесиха в битката за медалите.

Треньорът на варненци Илиан Илиев няма да може да разчита днес на Алекс Фернандес и Мартин Милушев, които са с натрупани жълти картони от миналата кампания. Аут са още Мишел Алвес и Берк Бехйан.

През миналия сезон Арда и Черно море играха два пъти, като и двата мача завършиха без победител. Във Варна отборитенаправиха 1:1, а в Кърджали завършиха 2:2. Последният мач на "Арена Арда", в който някой от двата отбора постигна победа, бе през 2021 година. Тогава "моряците" се наложиха с 3:0 като гости.

Източник: Topsport.bg

Последни новини