Берое - ЦСКА, 0:2, Хайнц удвои!

Берое - ЦСКА, 0:2, Хайнц удвои!

Topsport.bg

02-09-2023, 21:38

Отборът на ЦСКА гостува на Берое днес от 21,15 часа в двубой от осмия кръг на efbet Лига. Срещата на стадиона под Аязмото ще бъде ръководена от рефера Радослав Гидженов.

Двубоят се очертава много тежък за столичани. Отборът се представя под очакванията от началото на сезона, което доведе до освобождаването на треньора Саша Илич. Под ръководството на Нестор Ел Маестро ЦСКА обаче спечели само един от първите пет мача.

Голямата въпросителна в състава на ЦСКА за днешния мач е свързана с Марселино Кареасо, който се завърна в групата след лечение на разтежение. Той тренира на пълни обороти през седмицата и не е изключено да получи титулярно място. В ядрото на защитата отново ще си партнират Хосе Кордоба и Християн Петров, а Иван Турицов отново ще е резерва.

На върха на атаката ще действа Дюкенс Назон, който намира формата си от миналия сезон и се разписа в двата последни мача на ЦСКА - 2:0 над Ботев Враца и 1:1 срещу Черно море.

В същото време домакините стартираха нова ера в историята си с идването на новите аржентински собственици и тръгнаха оптимистично през новия сезон. Към момента старозагорци са на четвърта позиция с 13 точки.

През седмицата Берое направи два трансфера. Първо привлече нападателя Гонсало Исса, който последно бе част от испанския Лорка. Вчера пък младият Дамян Йорданов пък бе пратен под наем в школата на италианския Лацио. Под въпрос за мача остава звездата Вини Трибуле, който заради травма пропусна и загубата с 0:5 от Лудогорец миналия кръг.

Източник: Topsport.bg

Последни новини