Ботев (Пловдив) - Берое 2:0, Бароан с втори гол!

Ботев (Пловдив) - Берое 2:0, Бароан с втори гол!

Topsport.bg

30-09-2023, 21:07

Ботев (Пловдив) е домакин на Берое в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Мачът е днес и се очаква с огромен интерес заради своята история. Срещата между двата тима започва в 20:00ч. и ще бъде ръководена от Ивелин Занев.

"Битката за Тракия" винаги е обещавала много емоции и така ще бъде и днес, защото по трибуните на стадион "Христо Ботев" местата си ще заемат феновете на футбола, след като "канарчетата" бяха помилвани от БФС.

Както е известно, Ботев бе наказан с мач пред празни трибуни заради хвърлен предмет по наставника на ЦСКА Нестор Ел Маестро. В крайна сметка от БФС бяха благосклонни към Ботев и позволиха на феновете да напълнят частично "Колежа".

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Двата отбора не изживяват най-добрите си моменти в първенството. Домакините от Пловдив заемат незавидното 13-о място с актив от едва 9 точки, а Берое е на 8-а позиция с 14 точки.

И двата тима вече извършиха треньорска смяна през сезона. В Ботев Станислав Генчев бе заменен от Душан Керкез, а Густаво Араголаса бе заменен изненадващо от Хосе Ачиари.

Източник: Topsport.bg

Последни новини