ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Ботев (Пд) търси задължителна победа над Верея (СЪСТАВИ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Ботев (Пд) търси задължителна победа над Верея (СЪСТАВИ)

Novsport

23-02-2019, 16:30

Ботев (Пловдив) посреща на своя стадион в Коматево последния в класирането Верея в мач от 23-ия кръг на Първа професионална лига. 

"Канарчетата" се намират на четвъртата позиция с равни точки с Берое, като в последния кръг черно-жълтите стигнаха до много добър резултат - равенство 1:1 срещу шампиона и временен лидер Лудогорец и то в Разград. 

Верея са изявен аутсайдер, намирайки се на дъното на таблицата с едва 6 точки и все още без победа в елита. Ботев ще бъдат без Антонио Вутов, който получи три мача наказание за червен картон срещу Лудогорец, но дори и без него днешните домакини не би трябвало да срещнат трудности.

Успех на пловдивчани ще ги доближи на само три точки от третото място, заемано от Левски, преди "сините" да изиграят дербито с ЦСКА в неделя. 

Срещата в Пловдив започва в 17:30ч., като novsport.com ще следи на живо резултата, а чрез линковете по-долу можете да наблюдавате мача на живо:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3

Ботев (Пловдив) - Верея 0:0

Стартови състави:

Ботев (Пловдив): Кайзер, Перейра, Пиргов, Ничев, Еберт, Шопов, Балтанов, Неделев, Карачанаков, Зехиров, Феребори Доре

Верея: Ганев, Иво Иванов, Дмитрий Иванов, Годердзи Мачадзе, Рубин, Доброволски, Гвазава, Нтойа, Ковальов, Рюстемов, Ризванович

Източник: Novsport

Последни новини