Даниел Моралес: Играхме с отбор, който вече няколко години се надгражда

Даниел Моралес: Играхме с отбор, който вече няколко години се надгражда

Topsport.bg

26-07-2021, 23:16

Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес сподели след нулевото равенство срещу Арда на старта на първенството, че е доволен от характера, който неговите играчи са показали в срещата.

"Това, което си говорим в съблекалнята е, че бъдещето е пред тях. Ако искат, трябва да търсят. Млади, перспективни момчета, на които Ботев им дава шанс да се доказват. Доволен съм, че показаха характер, сърце и душа и не се предадоха. Мога само да им благодаря за това, което те показаха на терена.

Играхме по-добре през първата част. Имахме няколко ситуации, които можеше по-добре да отиграем. През второто полувреме Арда игра по-добре. Нашият отбор не по моите указания се прибра назад. Просто играхме с отбор, който вече няколко години се надгражда. Това, което направихме днес, ми дава надежда, че тези момчета могат още повече.

Ще се опитаме да сме подготвени и дисциплинирани. Знаем колко трудности ни очакват през целия сезон. Животът изисква дисциплина. Мисля, че днес имахме шестима дебютанти. Трима от тях на 17 години, двама под 23 години. Тези момчета са разбрали какво искаме. Знаеха, че играем с отбор, който е по-подготвен от нас.

Всеки мач, които ние играем пред нашата публика, играем за тях, да ги зарадваме. Разбира се, че винаги когато идват Левски, ЦСКА, Лудогорец, Локо Пд публиката иска да види съперниците. Искам момчетата когато влизат да знаят, че трябва себераздаване, желание, дисциплина.

Играем мач за мач, да обиграваме този отбор. Така е решило ръководството. Отборът заслужава винаги да е в Първа лига. Това изискваме от тях, да покажем, че можем да играем добър футбол", каза Моралес.

Източник: Topsport.bg

Последни новини