Ел Джемили: Придържахме се към плана и това ни се отплати, треньорът ми помогна със съвет

Ел Джемили: Придържахме се към плана и това ни се отплати, треньорът ми помогна със съвет

Topsport.bg

30-07-2023, 23:25

Футболистът на Левски Джавад Ел Джемили отбеляза два гола при разгрома с 6:0 над Локомотив (София) в двубой от третия кръг на efbet Лига и заслужено беше избран за игра на мача.

"Да, мисля, че ние доминирахме. Придържахме се към плана и това ни се отплати", заяви той пред колегите от "Диема Спорт" минути след края на мача на стадион "Георги Аспарухов. Имахме желание да отбележим колкото може повече", допълни той.

Той не пожела да открои себе си за силния мач и головете: "За нас не е важно кой се разписва, а е важно да има голове, които да носят победи"

"Единственото бе, че на позицията, на която бях, трябваше да се върна по-назад като №10, а след това да отивам напред като №9", обясни той позицията в центъра на атаката, на която игра в мача срещу Локо София.

"Чувствах се добре, треньорът ми помогна със съвет преди мача и нещата се получиха добре", разкри Ел Джемили за съветите, получени от старши треньора Николай Костов.

"Трябва да работим както досега и да влезем в този двубой с желанието да спечелим. Искаме дори още повече", каза той относно предстоящия реванш срещу Шкупи в Лигата на конференциите.

Източник: Topsport.bg

Последни новини