Ел Маестро: Генерално трябва да променим много неща, защото имаме качествата да се сражаваме с Лудогорец

Ел Маестро: Генерално трябва да променим много неща, защото имаме качествата да се сражаваме с Лудогорец

Topsport.bg

06-08-2023, 21:05

Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, говори след равенството 1:1 срещу Славия на стадион "Българска армия" в мач от четвъртия кръг на efbet Лига. Наставникът на "армейците" не бе доволен от представянето на своите футболисти.

"Ако не победим, тогава можем да получим цялата критиката. Ние не сме на нивото, на което искаме да бъдем. Нивото на нашата организация на играта не е добра. Има много неща, които не са на нужното ниво. Представихме се по-добре от това, което показахме преди няколко дни. Това е процес, който ще отнеме време. Знам каква е ситуацията в отбора. Виждам момчетата всеки ден, няма да бъдем там, където искаме в следващите дни - ще ни отнеме повече време.

Създадохме много положения, но не сме на нивото, на което трябва да е ЦСКА. Не изглеждаме достатъчно свежи, колкото трябваше да бъдем. Мисля, че ние сме много гъвкави тактически. Имаме различен брой формации, които можем да използваме в различните двубои.

Не съм заинтересован да влизам в спекулации за трансфери. За мен е важно футболистите да тренират и да играят добре. Лазар Туфегджич се включи добре и можеше да вкара и още един гол/

Генерално трябва да променим много неща, защото имаме качествата да се сражаваме с Лудогорец. Имаме необходимата класа, но не знам дали ще успеем за 6 дни преди мача. Футболът е странна игра, ще отидем в Разград с нагласата, че ще победим".

Източник: Topsport.bg

Последни новини