Емануел Луканов: Абсолютно наивно поражение!

Емануел Луканов: Абсолютно наивно поражение!

Topsport.bg

17-09-2023, 20:08

Старши треньорът на Етър Емануел Луканов коментира емоционално поражението от Локомотив Пловдив с 0:1.

"Поражение, наивно поражение. Абсолютно наивно поражение. С човек по-малко, в ситуацията, в която отбелязаха гол, ние бяхме с двама по-малко, искахме да развием някаква атака и получихме гол. Там е нашата наивност. По детински начин подходихме в тази ситуация. Вместо да извадим топката и времето да свърши и да затворим полувремето при 0:0 ни вкараха на контраатака", започна Луканов.

"Случва се нещо абсурдно с нашия отбор от страна на тези странни отсъждания. Визирайки червения картон, фал в атака срещу нашия футболист при гола на Локомотив. Това, което се случва е нещо абсурдно. Ще ви кажа как ще го коментирам. Когато Чарли Чаплин е жив се явява на кастинг за двойник на Чарли Чаплин и е класиран на трето място. Това, което се случва с нас е нещо подобно", каза Луканов.

"Нищо не се е объркало, обърка се червения картон и оттам мачът тръгва в друга посока. Играем затворено на контра. Нищо не сме объркали, искам да благодаря на тези момчета, защото се раздават. Благодаря на публиката ни подкрепя. Стояхме в мача, с човек по-малко играхме като равен с лидера до последно. Поздравления за тях. Играхме като равен с равен. Това се обърка, Ние нищо не сме объркали ние. Нашият план го следвахме", допълни той.

"Ще търсим победа, няма да се предаваме. Играем срещу всички и всеки. Няма да се предадем. Има характер. Трябва да бием Левски. На нас ни липсват точки. Ако може да откраднем нещо от Левски ще го направим с най-голямо удоволствие", каза той.

Източник: Topsport.bg

Последни новини