Иван Турицов: Изгубихме две точки

Иван Турицов: Изгубихме две точки

Topsport.bg

01-12-2023, 21:00

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов заяви, че "червените" са изпуснали две точки при гостуването на Славия. Двубоят на стадион "Александър Шаламанов" завърши при резултат 1 :1. Той е на мнение, че ЦСКА през цялото време е бил по-добрият отбор на терена.

"Изгубихме две точки. Не спечелихме от този мач, защото през цялото време бяхме по-добрият отбор. Щом съдията ги е видял на ВАР, значи е правилно решение. Така мисля. Не знам. Не съм гледал повторения. Ще се прибера вкъщи и ще ги гледам. Тогава мога да коментирам. Сега нямам никаква представа.

Искахме да победим, това беше целта през целия мач. Може би това не беше нашият ден или пък липса на концентрация - и пред нашата врата, и пред тяхната.

Със сигурност не се играе по-трудно, когато си на върха, защото през миналото първенство държахме първата позиция през цялата година. Какъвто е мачът, когато сме на първа позиция, такъв е и когато сме назад. Имаме оставащи два финала и ще гледаме да ги спечелим.

Следващият мач срещу Славия за Купата ще е същият. Едва ли за четири дни могат да променят нещо. Нека видим грешките си и мисля, че ще покажем друго лице", каза Турицов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини