Илиан Илиев награди таланти

Илиан Илиев награди таланти

Topsport.bg

14-09-2023, 20:40

В грандиозно футболно шоу се превърна детският турнир "Голд Къп" в Кранево. На отлично подготвените терени спориха представители на някои от водещите школи в България - Черно море, Левски, Славия, Ботев Пловдив, Берое и други.

При набор 2014 Ботев и Левски завършиха драматично 3:3 в редовното време и след дузпи ликуваха малките таланти от Пловдив. На трето място остана Славия след успех с 3:0 над Берое. При по-малките се стигна до истинска сензация, след като Делфините надвиха Черно море с дузпи (отново 3:3 в редовното време). Бронзовите медали отидоха за столичния Възраждане 2020.

Официалното награждаване се превърна в невиждано до момента в детските футболни турнири шоу, като грандиозните пироефекти създадоха еуфорична атмосфера за малките футболисти и техните родители. Специален гост на закриването бе треньорът на Черно море Илиан Илиев, който връчи купите на победителите. Освен него присъстваха изпълнителният директор на комплекс "Therma Village" Максим Секов, председателят на комисията за бюджет и финанси в Община Варна Станислав Иванов, Ахмед Ахмед ("Хитстрой"), кметът на Кранево Румен Николов и представители на фирма "Construction wood trade". Всички участници, треньори и родители бяха категорични, че никога не са участвали в толкова добре организиран турнир за малки таланти.

Състезанието се организира със съдействието на Зоналния съвет на БФС във Варна, като мачовете се проведоха съгласно нормативните документи на футболната ни централа.

Източник: Topsport.bg

Последни новини