Илиан Илиев: Рано е да се говори за шампионски амбиции

Илиан Илиев: Рано е да се говори за шампионски амбиции

Topsport.bg

01-10-2023, 20:10

Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази съжаление, че тимът му изпусна две точки на тежкия терен и срещу затворилия се в защита отбор на Локомотив (София). Двата отбора завършиха наравно 0:0 в столицата.

"Държахме топката много повече от противника. Те се бяха прибрали и играха на контра, а ние не създадохме достатъчно ситуации. Последният пас не вървеше и съжаляваме, че изпуснахме две точки", каза той за Диема Спорт.

"Те искаха да постигнат точка и това си е в тяхно право. При нас лиспваше последният пас, а Наско (Атанас Илиев) бе сам между трима централни защитници. Това е. Съжаляваме, но продължаваме напред.

"Не сме били сковани или притеснени (б.р. от надпреварата с Локомотив Пловдив за първото място). Просто теренът не позволяваше да се играе бързо.

"Срещу Локомотив (Пловдив) трябва да бъдем по-агресивни и по-креативни в нападение. Нека се изиграят отложените мачове и тогава ще видим къде сме в класирането.

За шампионски амбиции е твърде рано, тъй като е изминала едва 1/3 от първенството. Срещу Локомотив ни предстои поредният важен мач, какъвто беше този днес".

Източник: Topsport.bg

Последни новини