Костов: По принцип трудно побеждаваме на нашия терен, Сектор "Б" липсваше

Костов: По принцип трудно побеждаваме на нашия терен, Сектор

Topsport.bg

22-10-2023, 19:00

Наставникът на Левски Николай Костов коментира победата с 1:0 срещу Черно море днес. Ето какво каза той:

"По принцип трудно побеждаваме на нашия терен. Нека да отчетем и добрата игра в защита на Черно море. В последния момент тези ротации, които се случиха заради отсъствието на Краев, оказаха психологическо разстройство на някои от нашите играчи.

В първите 20 минути имаше добър футбол. След червения картон психологията на играта се промени. Получи се пренастройване, отпускане. Не дадохме шансове на Черно море. Беше важно да победим, тази важност на трите точки оказа влияние. Представихме се все пак достойно, имаме прекрасни играчи и публика.

Липсваше Сектор "Б", надявам се в течения на шампионата да ставаме все по-добри.Имаме търпение към младите.

Ключовото днес беше, че нямаме централен нападател. За да вкараме такъв, трябваше да извадим някои от добре представящите се.

Рикардиньо влезе на полувремето, не успя да се представи много добре, но ангажираше централните защитиници. Необичайните за нас грешки станаха заради налятото напрежение.

На Пламен Андреев му бе дадена почивка, в следващия мач ще бъде с нас. Нека това бъде обсъдено с неговия треньор.

След българските паспорти на бразилските футболисти вече имаме повече опции, за нас това е добре. Нека да не говорим за трансфери, тъй като е доста рано", заяви Ники Костов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини