Краев оптимист: Очаква ни светло бъдеще

Краев оптимист: Очаква ни светло бъдеще

Topsport.bg

01-09-2023, 17:16

Полузащитникът на Левски Андриан Краев предрече светло бъдеще за отбора след прибирането в България. Както е известно "сините" бяха елиминирани от германския гранд Айнтрахт с общ резултат 1:3 от двете срещи в плейофите в Лигата на конференциите. Двубоят в София завърши наравно 1:1, но в реванша във Франкфурт тимът на Николай Костов отстъпи с 0:2.

Ето какво точно каза Краев:

"Чувството беше уникално. Това беше един безценен опит за нашия отбор. Имахме нужда от това нещо, за да си повярваме и да израснем като колектив. 

Всички помечтахме до последно. Пропукахме се в последните 10 минути. Искам да благодаря на феновете за този месец, месец и половина. Беше невероятно приключение за нас. Надявам се това да ни донесе увереност и да ни помага занапред.



Доста сме изморени, но бързо ще се възстановим. Веднага се вдигаме, играем пред нашата публика и още от утре трябва да покажем, че сме готови на всичко да се борим за шампиони.

Заредени сме с позитивизъм, сверихме си часовника. Мисля, че не сме толкова далече, просто ни трябва още малко опит и такива мачове. Класата я имаме. Очаква ни светло бъдеще".

Източник: Topsport.bg

Последни новини