Курдов: Краев още щеше да е около Пазарджик, ако не беше Левски

Курдов: Краев още щеше да е около Пазарджик, ако не беше Левски

Topsport.bg

06-11-2023, 22:31

Бившият нападател на Левски - Петър Курдов - сподели пред "Мач Телеграф" очакваният си за предстоящата среща на "сините" с ЦСКА 1948. Разбира се, той не пропусна и други наболели теми около "Герена".

"Нормално е да очаквам победа за Левски в срещата с ЦСКА 1948. На този етап не може да се говори за друго, освен трите точки, защото иначе нещата ще станат много зле. А те от ден на ден стават все по-зле. Не мога да приема това, че Левски зависи от един човек (б.р. Уелтън). Не бива да се разсъждава по този начин.

Левски може без всеки. Друг въпрос е тези, които стоят на пейката, какво правят там. Няма ли какво да ги жегне, за да се размърдат и да играят както трябва. Отборът не е само от 11 човека. Има много играчи на пейката, които трябва, като получат шанс, да го използват. А не да обръщат внимание повече на прическите и татуировките. Резултатите няма да закъснеят.

Щом си в Левски - не знам какво повече ти трябва, за да се мотивираш. От мач на мач трябва да играеш все по-добре и все по-добре. Това се очаква да се види в края на есента. Би трябвало треньорът Николай Костов да се намеси по-радикално и да вземе отношение по този въпрос", започна Курдов.

"Това изказване на Костов, че се е заговорило рано за шампионска титла, за съжаление се оказа правилно. Като гледам - нещата се подреждат пак в стария вид. Лудогорец ще атакува отново шампионската титла.

Отборът на Локо Пд се видя, че няма да може. За другите подгласници важи същото. Нещата се подреждат както предишни години. Вижда се, че там, където има качествени футболисти, се записват победи в почти всички мачове. Имам предвид Лудогорец. Нито Черно море ще издържи, нито Локомотив. Левски не е такъв отбор, с който да се съобразяват.

Колкото и да не ми се иска да го казвам, но нещата започват да изглеждат по този начин. Ако продадат Уелтън или се контузи трайно, какво ще правим?! Този клуб помни много такива случаи, но всеки, който влезеше наа мястото на друг, се представяше на моменти дори по-силно. Така трябва да бъде, но сега няма кой да влезе на Уелтън в обувките! В предстоящата среща не искам да мисля за друго, освен победа. Всичко останало ще бъде тотална щета за Левски", продължи той.

Източник: Topsport.bg

Последни новини