Левски - ФК ЦСКА 1948 1:2 (Развоят на срещата минути)

Левски - ФК ЦСКА 1948 1:2 (Развоят на срещата минути)

Topsport.bg

15-07-2023, 20:31

Отборите на Левски и ФК ЦСКА 1948 се изправят днес от 18,45 часа на стадион "Георги Аспарухов" в може би най-интересния мач от първия кръг на първенството в efbet Лига.

Двата тима откриха и миналия сезон с мач помежду си, като тогава тимът, който играе домакинските си мачове в Бистрица спечели с 1:0. Левски не привлече нови играчи, като такива двама се очакват скоро на "Герена".

За това загатна треньорът Николай Костов, който ще направи повторен официален дебют начело на вековния тим.

Мачът ще пропусне трайно контузеният нападател Билал Бари, а с проблеми в последно време беше Роналдо. Срещата на "Герена" ще пропусне и наказаният Цунами.

ФК ЦСКА 1948 осъществи множество входящи и изходящи трансфери, като основните български звезди в тима запазиха мястото си - националите Даниел Наумов, Симеон Петров, Ивайло Чочев, Радослав Кирилов и Георги Русев.

Звездата на тима Ивайло Чочев е извън сметките, тъй като получи травма в последната проверка на ФК ЦСКА 1948. От клуба демонстрираха сериозни амбиции за предстоящия сезон като афишираха за цел спечелването на титлата, след като през миналия сезон стигнаха до дебютно участие в европейските клубни турнири.

Извън спортната част мачът ще е интересен и заради поведението на организираните фенове на Левски, които обявиха война на мажоритарния собственик на акциите Наско Сираков и заплашиха с бойкот.

Източник: Topsport.bg

Последни новини