Левски - Черно море 1:0 (Развой на срещата по минути)

Левски - Черно море 1:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

22-10-2023, 17:47

Отборите на Левски и Черно море се изправят в най-интригуващия сблъсък от 14-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Георги Аспарухов" е с начален час 16:30.

"Сините" посрещат двубоя на пета позиция с актив от 23 точки. Играчите на Николай Костов са в серия от два мача без победа, след като преди паузата за националните отбори загубиха от Лудогорец и завършиха наравно в дербито с ЦСКА.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

"Моряците" от своя страна са единственият отбор, който все още не е усещал вкуса на поражението от началото на сезона. Съставът на Илиан Илиев е на втора позиция с 29 точки, но при победа ще изместят лидера Локомотив (Пловдив) от върха, който е само с една повече.

Добрата новина за Левски от последните дни е взимането на български паспорти на трима от бразилската колония на "Герена". Уелтън, Цунами и Роналдо вече имат родно гражданство и няма да заемат квоти за играчи извън Европейския съюз. С изключение на трайно контузения Билал Бари при "сините" няма сериозни кадрови проблеми.

При Черно море аут от мача са Александър Василев, който има травма и Алекс Фернандес, който е наказан заради натрупани картони. В групата обаче се завръща Пабло Гарсия, който бе извън състава заради травма.

Главен съдия на срещата е Никола Попов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини