Левски се похвали с 8 национали

Левски се похвали с 8 национали

Topsport.bg

28-08-2023, 17:22

Ръководството на Левски се похвали с цели 8 национални състезатели. Централният бранител Кристиан Димитров е последният футболист, който бе повикан от Младен Кръстаич.

"ПФК "Левски" е горд да се похвали с още един национал. Това е Кристиан Димитров, който е повикан от селекционера на представителния тим на България Младен Кръстаич.

Той ще може да вземе участие в приятелския двубой с Иран на 7 септември на стадион "Христо Ботев" в Пловдив и при гостуването на Черна гора в европейска квалификация на 10-и.

Кристиан Димитров е третият футболист на "Левски", повикан за мачовете на България след Андриан Краев и Патрик-Габриел Галчев. "Сините" национали пък стават общо 8. Пламен Андреев и Асен Митков са част от младежкия тим, който ще играе две европейски квалификации - като гости на Естония на 7 септември и като домакини на Израел на 12-и. За формацията до 19 години пък е повикан Преслав Бачев.

Национали са още Хосе Кордоба за Панама и Жереми Петрис за Мартиника, които ще имат и двубой помежду си", написаха от клуба.

Източник: Topsport.bg

Последни новини