Локомотив (София) - Пирин 0:0, следете тук

Локомотив (София) - Пирин 0:0, следете тук

Topsport.bg

05-08-2023, 21:14

Отборите на Локомотив (София) и Пирин се изправят един срещу друг в късния двубой от съботната програма на efbet Лига. Битката в квартал "Надежда" е с начален час 21:15.

И двата отбора са длъжници на феновете си и днес ще търсят задължителен успех. "Железничарите" имат 3 точки от началото на сезона, които бяха спечелени още в първия кръг. Тогава тимът на Стойчо Стоев надделя над Ботев (Враца) с 1:0, но след това последваха две тежки загуби - от Локомотив (Пловдив) с 2:4 и от Левски (0:6).

"Орлетата" пък стартираха кампанията с две поражения, а преди седмица измъкнаха точка в домакинството си на Ботев (Пловдив). Пирин ще опита да се възползва от ситуацията в Локо (София) след катастрофалното представяне на "Герена" и да стигне до първата си победа, въпреки че няма да бъде никак лесно.

Столичани са отборът с най-много допуснати попадения през сезона - 10. Футболистите на Стойчо Стоев ще опитат да върнат доверието на привържениците, които изразиха бурно недоволство след последния шампионатен мач.

През седмицата стана ясно, че президентът на благоевградския клуб Станислав Манолев напуска заради неразбирателство с ръководството. В петък пък "орлетата" представиха нападателя Станислав Костов, който за последно бе част от днешния им противник.

Главен съдия на срещата е Владимир Вълков, с помощници Иво Колев и Красимир Миланов. С ВАР ще се занимават Ивайло Ненков и Георги Стамболджиев. Делегат на БФС е Пламен Николов, а работата на реферите зорко ще следи Георги Славов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини