Пламен Андреев пред юбилеен мач с екипа на "сините"

Пламен Андреев пред юбилеен мач с екипа на

Topsport.bg

28-07-2023, 20:10

Пламен Андреев, вратарят на "Левски", е пред мач №50 с екипа на "сините". 18-годишният талант може да запише юбилейния двубой още в неделя срещу "Локомотив" (София) от 3 кръг в Първа лига.

В четвъртък юношата на тима направи дебют в Европа срещу "Шкупи". В Скопие стражът изигра своя 49-и мач, отбелязват колегите от "Труд". Андреев имаше критични начални минути, когато първо сгреши елементарно, но на празна врата Уалид Хамиди стреля в аут. Минути по-късно вратарят се намеси решаващо след удар с глава.

През втората част дебют за "Левски" записи и първото ново лятно попълнение на "сините" Хасими Фадига, взет със свободен трансфер от Франция. Вторият новопривлечен, бразилецът Дарлан, остана на трибуните и изгледа двубоя в компанията на мажоритарния собственик Наско Сираков. Очаква се бившият играч на "Гремио" да запише първи минути за "сините" в неделя срещу "Локомотив" (София).

Наставникът Николай Костов вече призна, че планира да прибегне до ротации предвид тежкия двубой в Скопие и задаващия се реванш в четвъртък на стадион "Георги Аспарухов". С травма са Рикардиньо и Асен Митков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини