Протестът на Ел Маестро срещу Лудогорец и съдиите

Протестът на Ел Маестро срещу Лудогорец и съдиите

Topsport.bg

30-07-2023, 11:59

Нестор Ел Маестро ще поеме за втори път ЦСКА. Това накара любителите на статистиката веднага да се обърнат към цифрите от първия му престой на "Армията". Извън фактите обаче има и моменти на емоции, които също можем да припомним.

Специалистът е сдържан в изявите си пред медии, но пък понякога изпада в емоционални изблици край тъчлинията.

Един от тях бе поведението на Ел Маестро по време на сблъсъка с Лудогорец от 18-ия кръг на сезон 2018/19 г. "Орлите" поведоха с попадение на Клаудиу Кешерю, а за ЦСКА се разписа... Кирил Десподов.

За ЦСКА победата бе важна, тъй като тимът изоставаше от орлите преди въпросния мач с 6 точки и разликата след него се запази.

Главният съдия на срещата Николай Йорданов даде само две минути минимално добавено време, което подлуди сърбина с английски паспорт. Ел Маестро се свлече край страничната линия и търсеше обяснение от четвъртия рефер Ивайло Стоянов защо то е само толкова, при положение, че играта е била често накъсвана. Е, в крайна сметка желанието на Нестор надделя и Йорданов свири край чак в 95-ата минута.

"Малко съм разочарован. Мисля, че играчите ми и феновете заслужаваха да видят голяма победа. Бяхме близо, след изравнителния гол имаше само един отбор, който иска да спечели. Лудогорец трябва да са щастливи от точката", заяви Ел Маестро след въпросния мач, припомня "Тема Спорт".

Източник: Topsport.bg

Последни новини