Светослав Петров: Жалко... останахме с празни ръце, момчетата плачат в съблекалнята

Светослав Петров: Жалко... останахме с празни ръце, момчетата плачат в съблекалнята

Topsport.bg

01-11-2023, 19:41

Старши треньорът на Етър Светослав Петров говори след поражението с 0:1 от ЦСКА на стадион "Ивайло" във Велико Търново в отложен мач от третия кръг в efbet Лига. 

"Няма как да не оценя високо играта на отбора. Изключително съм доволен. Както ние обичаме да се шегуваме във футболните среди - влезте и вижте съблекалнята. Жалко е. Това, което се случи е жалко. Гледах ситуацията... Свирено е вече. ЦСКА не знаеше къде се намираше първото полувреме. Ако това е ЦСКА... ще замълча. Аз съм доволен от нашия отбор. Имахме план, който сработи. Жалко, жалко, че от толкова добър мач излизаме с празни ръце", започна наставникът на Етър.

"Пътят за Етър е много дълъг. Един или два добри мача нищо не означават. Опитвам се да съм честен с футболистите, ЦСКА има силни индивидуалности и силни футболисти и се възползваха от една наша грешка в защита", каза още той.

"Днес специално в ситуациите, които можехме да отбележим гол - не ни достигна майсторство и късмет. В ситуацията, в която отбелязахме гол - друго не ни достигна. Излязохме от мача с 0 точки и дадохме свидни жертви преди мача със Славия", завърши Светослав Петров.

Източник: Topsport.bg

Последни новини