Светослав Петров: Най-много ми хареса, че футболистите дадоха всичко от себе си

Светослав Петров: Най-много ми хареса, че футболистите дадоха всичко от себе си

Topsport.bg

20-10-2023, 19:08

Старши треньорът на Етър Светослав Петров похвали футболистите на тима след нулевото равенство като гост на Крумовград в мач от 14-ия кръг на efbet Лига.

"Трябват ни точки. Къде една, къде три. Хубаво е, че стопираме дългата серия без точки. И другата серия - да не допуснем гол. Имахме ситуации и греда. Преди това Ивайло можеше да излезе сам срещу вратаря. Но не мога да не бъда доволен. Имахме тежки две седмици и това, което най-много ми хареса, е, че футболистите дадоха всичко от себе си. Имахме възможности, но ги изпуснахме. На фона на резултатите не мога да не бъда доволен.

За добро или лошо след три-четири дни идва следващия мач. Ако си мислим, че всичко е супер, по-добре да приключваме. Хубавото е, че има промяна. Много работа ни чака, а всичко това преминава през желанието и отношението на футболистите. В много голяма степен се получиха нашите идеи. Знаехме начина на игра на Крумовград. Имат изграден стил на игра, за което искам да ги поздравя. Искахме да си изчакаме нашия момент, да направим преходи в средната третина. Най-важното е, че не допуснахме гол.

Малко или много има напрежение. Няма го това спокойствие в разиграването и притежанието на топката. От там се получават не толкова интересни за неутралния зрител мачове. Всеки гледа да не сбърка. Лека-полека трябва да израснем. Футболът се играе за хората, а играчите трябва да изпитват удоволствие от това, което правят. Футболната кариера е много кратка. Най-важно е да се получи химията между треньор и отбор, за да има резултати. Иначе си говорим, но кой ли те слуша", завърши Петров.

Източник: Topsport.bg

Последни новини