Славия - ЦСКА 0:1, автогол на Мартин Георгиев изведе гостите напред в резултата

Славия - ЦСКА 0:1, автогол на Мартин Георгиев изведе гостите напред в резултата

Topsport.bg

01-12-2023, 16:27

Днес ще бъде даден старт на 19-ия кръг в efbet Лига. От 15:00 часа Арда посреща Ботев (Пловдив), а от 17:30 е столичното дерби между Славия и ЦСКА. Двубоят на стадион "Александър Шаламанов" ще бъде свирен от Станимир Тренчев.

"Червените" вече са едноличен лидер в класирането, а с победа на стадион "Александър Шаламанов" в квартал "Овча Купел" ще дръпнат с пет точки пред втория в подреждането Черно море. Играчите на Нестор Ел Маестро са в серия от четири поредни победи в първенството, като общо са записали десет успеха в последните си 12 срещи от Първа лига.

Очаква се Матиас Фаетон да попадне в титулярния състав на Нестор Ел Маестро за двубоя на стадион "Александър Шаламанов". В единайсеторката на тима от "Армията" ще се завърне капитанът Амос Юга, който беше наказан за натрупани картони.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

От своя страна Славия стабилизира представянето си след завръщането на треньора Златомир Загорчич. "Белите" спечелиха последните си три двубоя в Лигата, а в понеделник нанесоха поражение на шампиона Лудогорец в Разград.

Източник: Topsport.bg

Последни новини