Треньорът на Крумовград: Черно море е много качествен отбор, очаква ни труден мач

Треньорът на Крумовград: Черно море е много качествен отбор, очаква ни труден мач

Topsport.bg

28-07-2023, 16:24

Наставникът на Крумовград Неманя Миланович похвали офанзивните играчи на Черно море, като заяви, че трима-четирима от тях заслужават по-особено внимание.

"Очаква ни още един труден мач срещу хубав отбор, който играе футбол. Разполагат с класни състезатели. Имат трима-четирима много добри изпълнители в офанзивен план. Трябва да дадем 100 процента от себе си, за да имаме позитивен резултат. Черно море показа до момента, че отново ще води битка за влизане в топ четири. Имат качествен треньор, който надгражда", каза Миланович, който е и с шведски паспорт.

"Победата над Лудогорец на старта вече е в миналото. Забравихме я. Както и мача с ЦСКА, в който играхме по-добре, отколкото в първия кръг. Но за разлика от двубоя с Лудогорец, на "Армията" късметът не бе с нас", добави специалистът пред "Тема Спорт".

Крумовград започна сезона с шокираща победа у дома над Лудогорец - 3:1, но после отстъпи с 0:1 на ЦСКА в София.

"В първите кръгове играем с най-силните, но това са хубави мачове. От тях можем само да спечелим. Ние сме нов отбор и тепърва се учим, напасваме", каза още Миланович. Той сподели, че е гледал и двата двубоя на Черно море - с Арда и Хебър и е запознал тима си със слабите и силните страни на съперника.

Източник: Topsport.bg

Последни новини