Фичо: Лично за мен чувствата са смесени, но се радвам, че ЦСКА ще има нов, модерен стадион

Фичо: Лично за мен чувствата са смесени, но се радвам, че ЦСКА ще има нов, модерен стадион

Topsport.bg

09-12-2023, 15:45

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори пред Дарик радио преди неделния двубой с Лудогорец, който ще бъде последен на стадион "Българска армия" в този му вид.

"Лично за мен чувствата са смесени. Разбира се има носталгия от една страна, защото от дете съм на този стадион, играл съм за първия отбор на ЦСКА, имах честта да бъда в този голям отбор на ЦСКА. При мен са смесени чувствата, но разбира се и една голяма радост предвид това, че ЦСКА ще има нов, модерен, хубав стадион", започна Филипов.

"Първият ми спомен как да не си го спомням. Първият ми спомен, бях на 17 години и Димитър Пенев ме взе за първи път в групата за мача с Рода. Тогава групата бе от 16 човека и бе много трудно да влезеш в големия отбор на ЦСКА за такъв важен мач, какъвто бе мачът с Рода".

"За мен всеки един мач е голям спомен и голямо преживяване, голяма чест, че съм имал възможността да играя на този велик стадион. Иначе една от най-паметните победи на този стадион, която имам, когато победихме може би един от най-силните отбори на Ювентус с 3:2", добави Филипов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини