ФК ЦСКА 1948 - Пирин 2:0, домакините водят на почивката!

ФК ЦСКА 1948 - Пирин 2:0, домакините водят на почивката!

Topsport.bg

21-07-2023, 19:49

Отборите на ФК ЦСКА 1948 и Пирин се изправят един срещу друг в двубой от втория кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 19:00 часа.

ФК ЦСКА 1948 започна ударно сезон 2023/24 с успех с 2:1 срещу Левски, дошъл след обрат. Тимът е участник в европейските клубни турнири логично влиза като фаворит в двубоя с Пирин. Въпреки това "червените" ще подходят много внимателно към този мач заради предстоящия им такъв срещу тима на ФКСБ в сряда, 26-и юли.

"Орлетата" от своя страна допуснаха загуба с 1:2 от Берое като домакин на старта на кампанията и ще търсят трите точки, с които да се реабилитират за слабото начало на кампанията.

"Очакванията са ми за различен двубой спрямо този от първия кръг. Различен като естество. Ще имаме и различен подход в самата среща, но като цяло не очаквам да бъде лек мач. Очаквам да владеем инициативата със и без топка. Да имаме повече възможности да създаваме натиск в противниковата половина", коментира наставникът на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски.

Главен съдия на срещата е Иво Андреев с помощници Павлин Михайлов и Владимир Велев. С ВАР ще се занимават Георги Димитров и Димитър Русев. Делегат на БФС е Светослав Русинов, а работата на реферите зорко ще следи Атанас Бозев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини