Христо Янев намекна за оттегляне от треньорството

Христо Янев намекна за оттегляне от треньорството

Topsport.bg

09-12-2023, 19:59

Треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев изглеждаше много разочарован след загубата. Той призна, че не е сигурен дали ще остане начело на отбора.

"Искам да поздравя моите футболисти, защото играха много добре. Комплимент е за нас, че Левски бяха променили схемата си на игра, явно са видели какво правим в последните мачове. Но те не ни затрудниха с нищо. Имахме доста положения да вкараме, не успяхме", каза треньорът.

"Има много неща, които не ми харесват в българския футбол. Аз спрях по-рано кариерата си, когато се чувствах добре, за да променя отношенията между футболистите и треньорите, между треньорите и ръководството.

Днес видях великата агитка на Левски, която подкрепя тима и в най-трудните времена, да скандира срещу треньора и капитана. Не мисля, че Николай Костов заслужава това, не мисля, че Андриан Краев, който е национал на България, заслужава това", каза той.

"Трябва сериозно да помисля в следващите дни дали си заслужава да продължа напред. Това е изцяло лично решение, което ще взема. Ще говоря със семейството ми.

Ръководството на клуба е много добре. Ако остана, искам Ботев да се надиграва с отбори като Левски, защото днес те с нищо не ни превъзхождаха", каца Христо Янев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини