ЦСКА - Локо (Сф), Естрада с втори гол

ЦСКА - Локо (Сф), Естрада с втори гол

Topsport.bg

28-09-2023, 21:08

ЦСКА приема Локомотив (София) в последния мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Сблъсъкът на стадион "Българска армия" е тази вечер от 20:30 часа, а главен съдия на двубоя ще бъде Кристиян Колев.

"Армейците" се намират в страхотна форма и нямат загуба в последните си 5 мача. Отборът на Нестор Ел Маестро е в серия от три поредни победи и се надява днес да запише нова такава, с която да затвърди доброто впечатление. "Червените" значително подобриха представянето си, а това се отрази и на класирането, където тимът вече заема четвърто място.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Столичните "железничарите" също заиграха по-добре след идването на Данило Дончич. В дебюта си новият наставник на Локо (София) прекъсна серията от четири последователни поражения и надделя над Славия (2:1). През уикенда "червено-черните" поведоха срещу Лудогорец, но допуснаха обрат и отстъпиха с 1:3.

Домакините ще трябва да се справят без защитника Браян Кордоба, който получи разтежение срещу Ботев (Пд) и остава извън сметките за срещата на "Армията", както и без трайно контузените Юрген Матей и Брадли де Нойер. Добрата новина за "червените" е, че другият принудително заменен футболист на "Колежа" - Марселино Кареасо, е напълно възстановен и ще вземе участие срещу столичното Локо. 

За Локомотив (София) се завръщат Димитър Митков, който нямаше право да вземе участие в мача срещу Лудогорец, както и Карлос Франса, който пък изтърпя своето наказание и отново ще бъде на разположение.

Източник: Topsport.bg

Последни новини