"ЦСКА е само и единствено отдаденост и любов"

Topsport.bg

04-08-2023, 17:47

Популярният фен на ЦСКА Костадин Петков призова за обединение на всички нива в и около клуба. Ето какво написа той на стената си във "Фейсбук":

"Пеньо Пенев, поетът на Димитровград е издекламирал една велика мисъл. Ако загубиш пари, изгубил си нищо! Ако загубиш честта си, загубил си нещо! Ако загубиш вярата си, загубил си всичко!!! След снощната загуба мнозина са сериозно разклатени. Собствениците загубиха пари, играчите - честта си, някои фенове - вярата си... Всеки има свои обяснения за станалото.

Всеки го изживява по различен начин. Всеки има своята си идея за изход от ситуацията. Най-страшното е да започнем да търсим врага между нас си. Никой не искаше да губи. Освен малцината с оскотели и мерзки души, искащи да излязат на гребена на мръсната пяна с класическото "казвах ли ви аз"... Днес може да говорим за лоша селекция, неправилно управление, никаква физическа подготовка... Вярвайте ми, от опита на моите 60 години по стадионите и познанията ми за ставащото и ставалото в ЦСКА мога да кажа още много неща. Да ги докажа дори. Но това няма да реши нищо.

Само ще подлюти още раната и ще засили болката. Плаках като хлапе при едно 7:2, страдах при 8:0, бях парализиран при станалото с Тулуза, Мура и Зимбру, не видях продажността, когато военните се отметнаха от детето си, когато ни натресоха боклуците, довели ни до фалит... Много и тежки загуби съм изживял. Но нито за момент не предадох и продадох любовта си ЦСКА. Други го направиха. Хора с меркантилни помисли и нечисти нагласи. Хора, символизирали червената идея в спорта и кеширали продажността си. Хора, за които ЦСКА беше печалба. Не, ЦСКА не е печалба и който смята, че от това се печели е в дълбока заблуда. Като бивш акционер ви го казвам... ЦСКА е само и единствено отдаденост на една голяма част от народа ни. И любов . Нищо друго".

Източник: Topsport.bg

Последни новини