Четвърта поредна победа за ЦСКА! Естрада прати Локо в ада!

Четвърта поредна победа за ЦСКА! Естрада прати Локо в ада!

Topsport.bg

28-09-2023, 22:22

ЦСКА закри 11-ия междинен кръг с победа над Локомотив (София). "Червените" се наложиха с 2:0 на "Българска армия" и по този начин записаха четвърти пореден успех в първенството.

Герой на вечерта стана лятното попълнение Майкъл Естрада, който вкара и двата гола. Това са първи попадения на нападателя с екипа на "червените".

"Армейците" се представиха на добро ниво, а от своя страна гостите се бориха и създадоха малко възможности пред вратата на Бусато.

Срещата започна с натиск на "червените".

В 27-ата минута Хайнц получи хубаво подаване от Естрада и опита да преодолее Любенов, но Ивайло Найденов изби пред голлинията. В 40-ата минута Хайнц изпълни от ъглов удар, топката се отби в двама играчи на Локо и попадна в Естрада, който отблизо вкара за 1:0. Това бе първи гол за нападателя с екипа на "червените".

В края на полувремето, с грешка на Локо в центъра Юга изнесе топката и намери с дълъг пас Естрада, който се озова сам срещу вратаря и не сгреши за 2:0.

През втората част, ЦСКА доминираше, но темпото на игра спадна. В 66-ата минута Амос Юга засече с глава от корнер и топката летеше право към вратата, но вратарят на Локо отново бе на висока и спаси.

Минути по-късно Карлос Франса бе много близо да намали след като Линдсет не успя да избие топката, но играчът на Локо стреля в Бусато.

В понеделник ЦСКА гостува на лидера Локомотив (Пловдив). "Железничарите" пък приемат Черно море.

Източник: Topsport.bg

Последни новини