Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Тодор Марев: Черно море е напълно готов да вдигне купата

Тодор Марев: Черно море е напълно готов да вдигне купата

Novsport

Черно море е напъл­но готов да триумфи­ра в предстоящия фи­нал за Купата на Бълга­рия. Това смята слав­ният футболист на моряците Тодор Марев.

"Шансовете във фи­нала са 50 на 50. Колко­то са за едните, тол­кова са и за другите. Надявам се съдийство­то да е перфектно. Дано всичко да се ре­ши на терена и да ста­не чудесен празник. Черно море е напълно готов да вдигне тро­фея, като гледам как­ви игри прави напоследък. Взе качествени попълнения, има от­лични състезатели в момента. Дано да ня­ма контузени в дните до мача. Не виждам каква пречка може да има пред отбора, за да се пребори за купата", коментира пред 'Тема Спорт" рекордьорът по участия за клуба в А група.

Той бе категоричен, че Черно море не отстъпва игрово на съперника си във фина­ла.

"В тима има ред и дисциплина, а Никола Спасов владее прекрас­но нещата. Наред с прагматизма и печеле­нето на точки се иг­рае и хубав футбол, привържениците за­почнаха да се връщат по трибуните. Затова смятам, че вече е дошло времето за пър­ви трофей. В последни­те години загубихме два финала. По мое време също два пъти стигнахме до финал за Купата на Съветската армия срещу Левски и ЦСКА. Затова смятам, че е крайно време трофеят да дойде във Варна", допълни леген­дарният бранител.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша